ShoutMix


ShoutMix chat widget

SELAMAT DATANG

MAAF BLOG SAYA MASIH DALAM PROSES KEMASKINI

Masih ada..

Dunia Ini Luas

Ultraman

Em ntah kenapa aku post pasal ultraman ek.. em layan jelah..

cuti smester aku banyak dihabiskan dengan menonton tv je. Nasib baik ada program sukan asia, kalau xde, tgok ultraman jelah aku slalu, tu pun ank buah aku yg slalu tengok, aku.. tumpang sekaki jelah.

terkejut gak aku tengok versi Ultraman skg ni, lebih hebat dan mantap. Kecik2 dulu selalu tengok ultraman gak. Ultraman yang aku minat ialah utraman Taro.sampai satu hari tu aku hampir bertukar menjadi ultraman Taro.. hahaha..


Ni ultraman yang biasa aku tengok


Keluarga Ultraman, zaman kegemilangan aku mase kecik2..



Ni lah ultraman terkini, Mebius





Ultraman Agul








Em, semakin canggih teknologi semakin hebat aku tgok ultramen nie,,, semart pulak 2..
aku masih berminat dengan Ultraman.. hahaha

Hari Jadi Aku di Kampung

Hahaha.. tak sangka aku. Hari ni 17 November, walaupun birthday aku dh berlalu, tapi ada gak orang still sambut birthday aku.. Thanks to my family...

Ni lah kek birthday aku yg ke23... hahaha...





Ni kek mak aku yg bagi..kek pandan


kek ni ank buah aku yg bagi... ben10





ni lah otai umah aku.. hahaha Founder SAPMART

Amak aku..

ni birthday yg last aku smbut..




Hadiah ank buah aku, kutip duit tabung aku, bagi hadiah jam kat aku.. katanya jangan bangun lewat.. ade ke patut... hahaha tq

Setelah Sekian Lama Tidak berblog

Pada hari ni tanggal 15 November 2010 genaplah usia aku 23 tahun.. ye masih muda, tapi kalau nak ajak aku main untuk pasukan bola sepak malaysia, inilah tahun terakhir untuk aku.. haha...

Sebelum ni pun aku ada gak buat blog pasal kehidupan aku, tapi atas dasar keselamatan aku terpaksa deletekan segala post-post yang pernah aku buat.. bukan apa banyak sangat kontroversi merepek yang pernah aku buat..hahaha.. tapi kali ni aku akan lebih profesional untuk mengutuk orang hahaha.

Kecanggihan zaman teknologi sekarang ni, menyebabkan kita ni senang terdedah dengan bahaya, apa pun kena lah pandai bawak diri.
Dulu aku guna azlansap.blogspot sebagai tempat untuk aku meludahkan cerita-cerita basi, sekarang aku guna domain yang baru lansap.co.cc. Lansap bagi aku satu nama yang unik, sebab dia seakan-akan perkataan lucah..hahaha.. unik apa lansap?? orang senang nak ingat.

Kalau korang nak tahu cara pakai domain c0.cc aku boleh ajarkan @ tanya je pakcik google.
ni link kalau korang nak pakai domain dot cc. FREE je pun..
www.co.cc/blogger/blogger

Thanks kepada kawan2 yg kenal aku, sebab pakcik facebook habis wall aku penuh dgn ucapan hari jadi.


Thanks to saudara saufiahmad tak jemu2 bagi aku kek sampai lah aku tembam macam nie..



aku,sopi,parin
Maybe ini yang terakhir bersama saufiahmad miahahahaha (macam gay ar plak..buto ar wei!!)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More