ShoutMix


ShoutMix chat widget

Bisnes T-shirt

Hai..

Cuti sem bakal tiba, macam biasa xde perancangan lagi, apa nak buat sepanjang cuti sem ni. Dengar brite, cuti hampir 3-4 bulan.. wah kalau keje pun masyuk ni??

Aku ingat nak buat biz lah.. 2-3 minggu nie, aku banyak menghabiskan masa depan laptop, mencari informasi yang berkaitan dengan t-shirt printing biznes. So far,ok lah, kalau ada modal nanti aku akan cuba biznes.

so nanti kalau sesape nak buat t-shirt, ade design yg sendiri bley lah mintak aku tolong print kan...harga x mahal, harga atas dasar rakan.. sharing is caring..hahaha

ha,.. aku buat sungguh ni... klu nk beli produk dari lansapDesign, layari lah



http://lansaptshirtdesign.lot.my/

Itu je dlu... sesape nak jadi partner bisnes ni.. contact2 lah aku.. modal pun xbanyak ni.



0 Perbincangan:

Catat Ulasan

Terima kasih lah kerana berkata-kata

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More