ShoutMix


ShoutMix chat widget

Jersi Baru EPL season 2011/2012

Musim baru Liga Perdana Inggeris 2011/2012 mungkin akan bermula pada 13th August 2011.(xcomfirm). Apabila memasuki musim baru, beberapa pasukan telah bersedia dengan Jersi terbaru mereka. Berikut adalah Jersi terbaru beberapa pasukan yang sempat saya cedok daripada official website mereka.


Jersi Terbaru Manchester United musim 2011/2012


Jersi terbaru Manchester United, (Home Kit)



Lengan Pendek, new design pada bahagian kolar




Jersi pasukan Chelsea musim 2011/2012, ada line belang-belang pada bahagian dada.







Lengan Panjang Chelsea kit



Lengan Pendek




Jersi Terbaru Manchester City musim 2011/2012






Away kit Dari Manchester City, macam AC Milan punya jersi

Sumber= Manchester City Official Website



Jersi Terbaru Arsenal Musim 2011/2012








Aku tak comfirm, sama ada Arsenal guna Jersi ni ke tak, logo terbaru Arsenal mengelirukan aku. Tengok jelah nanti.

Sumber= Arsenal Official Website


Jersi Terbaru Liverpool Musim 2011/2012










Jersi Lengan Pendek Liverpool Musim 2011/2012. (Away Kit)




Jersi Liverpool 2011/2012, Lengan Panjang (Away Kit)

Sumber= Liverpool Official Website

pst: Saje tengok official website diorang, tgok2 diorang nk release Kit baru, nk suh orang beli lah tu ek? hehehe

4 Perbincangan:

Rembat satu la jersi man u nie.. bleh tunjuk berlagak kt kwn aku

nak rembat yg original lah..haha

cantek ah.. jersi bru MU xdak kolar.. heheh..

err.. man city kaler merah plak? dh mcm jersi ac milan plak..

Aku rasa ok cikit berbanding bju man utd berkolar putih 2... yg lama nye kolar die lembik je,,,

Catat Ulasan

Terima kasih lah kerana berkata-kata

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More