ShoutMix


ShoutMix chat widget

Blog aku sunyi

Tak tahu lah kenapa sejak dua tiga menjak ni, aku rasa dah xde mood plak nak buat entry baru pada blog aku...Mungkin tak ada cerita menarik kot yang nak aku kongsi, tapi xpe, aku cuba juga publishkan jugak beberapa cerita yang mungkin dah agak basi bagi kamu semua baca.

Sekarang ni aku sedang sibuk menyiapkan video dokumentari trip kami ke selatan thai tempoh hari, agak memeningkan ialah, dalam menyiapkan sesuatu video, kita perlu mempunyai idea yang kreatif bagi memastikan video itu menarik untuk di tonton. So kepada yang berkenaan, aku harap lepas video itu siap nanti, jangan lah plak korang marah kat aku, aku ni amatur je dalam bidang nie.

ko tengok!! aku pun dah x tahu nak cerita apa kat sini, ko tunggu jelah ek..

4 Perbincangan:

kdg2 aku pon terasa malas gak nk update blog

audio show of kat McD Kulim.http://gilamodified.blogspot.com/2011/07/audio-show-off-mcd-kulim-july-12.html

Blue devil.http://gilamodified.blogspot.com/2011/07/blue-devil.html

Catat Ulasan

Terima kasih lah kerana berkata-kata

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More