ShoutMix


ShoutMix chat widget

1 Januari 2012

Selamat tahun baru... dengan azam yang baru dan mahu membina satu kehidupan yang baru itulah azam tahun baru aku... keh keh keh...

pergh....lama gila aku tak update blog...

untuk tahun baru sempena 2012... im back as a blogger...

=============

so tahun 2012 tahun keramat..kenapa? entah...aku mudah terpengaruh kot, katanya akan kiamat..maybe.. so sebelum apa2 berlaku, sebelum aku jadi mendiang aku berazam untuk tukar title tu jadi arwah...

masa semakin suntuk, sedar tak sedar dah hampir 4tahun aku digelar sebagai mahasiswa.. pasni aku akan menghadapi satu dimensi kehidupan yang baru. Kehidupan sebagai orang dewasa, bekerja, cari duit, kahwin?.. bersediakah aku dengan semua ini? entah lah... rasa nak enjoy lagi pun ada... aku berharap ada orang yang boleh membimbing aku ke jalan yang benar selepas ni..hahaha.... chow....

1 Perbincangan:

berhabuk blog ko nie.... haha

Catat Ulasan

Terima kasih lah kerana berkata-kata

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More